Audit projektů integrovaných informačních systémů - Svatá, Vlasta
Potreba modernizácie informačného systému v podniku. Zavádzanie tzv. integrovaných informačných systémov - proces, ktorý musí byť kvalitne riadený a kontrolovaný. Najvhodnejšou formou je forma auditu. Hlavné normy, ktoré možno použiť pri audite projektov integrovaných informačných systémov, sú formulované v zmluve na audit, v zmluve na projekt, v metodológii zavádzania integrovaného systému, v medzinárodných normách z oblasti informačných technológií, v metodológii auditu.