Informační systémy musí být pružné - Mačát, V.
Aplikácia informačných systémov, resp. aplikačný software na podporu riadenia a rozhodovania. Problematika výberu a zavádzania vhodných systémov do podnikovej praxe. Výber systémového integrátora. Využitie IS v operatívnom riadení.