Lidská stránka počítačových informačních systémů - Komárek, Josef
Problematika ľudského faktora pri zavádzaní a užívaní počítačových informačných systémov (PIS). Niektoré zákonitosti v ktorých je rola ľudského faktora nezastupiteľná. Ľudská komunikácia v podniku a prenos informácií. Problematika PIS pri naplňovaní a trvalom udržiavaní dátových súborov.