Na co dbát při realizaci podnikových IS - Komárek, Josef
Aplikácia počítačových informačných systémov (PIS) v českých priemyslových podnikoch. Problémy, ktoré vznikajú pri zavádzaní PIS. Praktické rady a doporučenia pri rozhodovaní, voľbe a inštalácii PIS.