Vývoj cien a ich vplyv na životnú úroveň obyvateľstva Príloha Hospodárskych novín
Vplyv výrazného zvýšenia cien predmetov životných potrieb a služieb (nedostatočne eliminovaného rastom príjmov) na životnú úroveň obyvateľov Slovenska v posledných rokoch.