Prínos neoinštitucionalizmu k ekonomickej teórii - Klein, A.
Definícia neoinštitucionálnej ekonómie. Práca neoinštitucionalistov smeruje k rekonštrukcii ekonomických vied. Inštrumentálno-procesná dichotómia. Postoj súčasného hlavného prúdu k neoinštitucionalizmu.