Cesty k vyšší produktivitě. 4 Projektování a zavádění výrobních týmů - Vytlačil, M.
Realizácia myšlienok tímovej práce a motivácie pracovníkov formou projektovania a zavádzania výrobných tímov v praxi, ako súčasť reengineeringu podnikovej organizácie. Šesť základných krokov, ktoré je nutné vykonať v rámci fázy zavedenia výrobných tímov. Klíma pre vznik tímovej spoločnosti. Zdroje pre design výrobných tímov. Projektovanie tímov. Príprava pracovníkov. Zostavovanie a zavedenie tímov. Audit výrobných tímov.