Cesty k vyšší produktivitě. 6 Zabraňte vadám včas - Mašín, Ivan
Systematické obmedzovanie ale i vylučovanie chýb pracovníkov firmami. Klasifikácia ľudských chýb. Orientácia na zdroje chýb a vád u hľadiska programu nulových vád, ktorý je možné označiť za programový software. Osem hlavných princípov, ktorými je označený program. Systém poka-yoke. Stratégia nulových vád.