Kariéra s HN - Uhrík, Peter
Z obsahu prílohy: Signály blížiacej sa krízy. Ako čeliť negatívnym taktikám (kniha amerických autorov D. D. McKenna a J. J. McHenryho: Pozitívne manažérske taktiky). Oznamy o voľných pracovných miestach.