Kariéra s HN
Z obsahu prílohy: Proti stresom je najvhodnejšie bezkonfliktné zázemie. Príprava úspešnej porady. Manažment malého a stredného podnikania. Výmena ľudí i poznatkov. Demotivujúce faktory ako problém.