Kariéra s HN - Cisárik, J.
Z obsahu prílohy: Pri výbere ľudí som náročný, tvrdí výkonný riaditeľ spol. s r. o. Ericsson Slovakia Ing. Ján Cisárik. Euromanažment ľudských zdrojov. Plánovanie nadovšetko? Oznamy o voľných pracovných miestach.