Kritéria hodnocení výkonu zaměstnanců - Stýblo, Jiří
Príprava podkladov pre hodnotenie pracovníkov, výber kritérií a záznam výsledkov hodnotenia. Hodnotiace kritériá hospodárskych riadiacich pracovníkov. Záznamový list pre hodnotenie. Súhrnné výsledky hodnoteného pracovníka.