Personalistika nebo řízení lidských zdrojů? 2 Základní oblasti řízení lidských zdrojů - Hrabětová, E.
Rozbor otázok s ktorými sa stretávajú línioví manažéri v oblasti riadenia ľudských zdrojov. Základné oblasti riadenia ľudských zdrojov. Stanovenie miery participácie zamestnancov. Vytváranie pracovných systémov - organizácia práce. Riadenie mobility pracovných síl. Systém odmeňovania.