Pravidelné hodnotiace rozhovory Stratégia implementácie - Javorský, J.
Riešenie problému motivácie a zvýšenia identifikácie s firmou (corporate identity) zavádzaním pravidelného pracovného hodnotenia (pracovné hodnotenie) ako systémového nástroja personálneho riadenia. Odporúčaný postup implementácie systému pravidelných hodnotiacich rozhovorov v siedmich krokoch. Stratégia implementácie. Prehľad o časovej náročnosti jednotlivých etáp hodnotenia. Efektívnosť využívania a rozvoja ľudských zdrojov.