Proč manažerský audit - Stýblo, Jiří
Audit v súvislosti s hodnotením schopností, spôsobilosti a predpokladov zamestnancov - zvlášť manažérov, pre výkon ich profesie a dosiahnutia stanovených cieľov. Metódy auditu. Výhody a nevýhody auditu. Praktická využiteľnosť auditu.