Zkušenosti z automatizovaného zpracování organizačních norem - Sotona, F.
Skúsenosti z využitia počítačov k spracovaniu organizačných noriem podniku. Ťažisko nie je v automatizácii zapisovania prvotných dát, ale v ich rýchlom a prehľadnom opravovaní. Spracovanie organizačných noriem v rôzne veľkých podnikoch. Metodika spracovania organizačných noriem.