Dôsledky zmeny výšky minimálnej mzdy a uplatňovanie právnych predpisov sociálneho zabezpečenia - Bolješiková, J.
Výška minimálnej mzdy podľa zákona č.40/1996 Z.z. o minimálnej mzde. Dôchodkové zabezpečenie podľa zákona o minimálnej mzde.