K novele zákona č. 1/1992 - Piršelová, Dagmar
Posudzovanie mzdy z daňového hľadiska a podľa zákona o mzde. Vplyv zmeny definície pojmu "mzda" na spôsob zdaňovania príjmov zo závislej činnosti a funkčných požitkov.