Mzdové tendencie v rozpočtových a príspevkových organizáciách Príloha Hospodárskych novín
Analýza vývoja miezd v skupine rozpočtových a príspevkových organizácií v SR r. 1995. Výška priemerných miezd pedagogických pracovníkov v pôsobnosti školských správ. Výška priemerných miezd vybratých kategórií pracovníkov v zdravotníctve. Podiel príplatkov na priemerných mzdách v zdravotníctve. Monitor ukazovateľov hospodárskeho vývoja SR.