Mzdový vývoj na Slovensku skrýva inflačné napätia - Renčko, Juraj
Výrazný pokles zamestnanosti v SR v r. 1990-1994. Varianty zabezpečenia neinflačného nárastu miezd. Dominuje dlhodobá nezamestnanosť. Nárast miezd a migrácia zamestnancov vo vybraných odvetviach. Vzťah medzi tempom rastu produktivity práce a priemernej reálnej mzdy v hospodárstve SR. Vzťah medzi mzdou a produktivitou práce vo vybraných odvetviach v r. 1995.