Mzdy v rozpočtových a príspevkových organizáciách za rok 1995 v Slovenskej republike - Hlad, František
Mzdový vývoj v príspevkových a rozpočtových organizáciách s dôrazom na pedagogických a zdravotníckych pracovníkov za r. 1995. Pracovníci, mzdy a štruktúra mzdových prostriedkov za vybrané rozpočtové a príspevkové organizácie v pôsobnosti školských správ. Štruktúra priemerných platov podľa vybraných kategórií pracovníkov.