Odmeňovanie práce vo sviatok v nočnej zmene - Mačuha, Miroslav
Mzdové zvýhodnenie za prácu vo sviatok. Odmeny vo viaczmenných prevádzkach. Mzdové zvýhodnenie zamestnancov, ktorí pracovali v nočnej zmene.