Odmeňovanie reklamných agentúr - Vášáry, T.
Pravidlá finančného vzťahu medzi reklamnou agentúrou a klientom. Základné spôsoby odmeňovania agentúry: provízia a honoráre. Výhody a nevýhody jednotlivých spôsobov odmeňovania. Spolupráca s domácou a zahraničnou klientelou.