Povinnosti spojené s výplatou náhrad za stratu na zárobku po skončení pracovnej neschopnosti v dôsledku pracovného úrazu alebo choroby z povolania
Riešenie problémov výplaty náhrad za stratu na zárobku po skončení pracovnej neschopnosti v dôsledku pracovného úrazu a choroby z povolania.