Problém odmeňovania práce vo sviatok, ktorá je súčasne prácou nadčas - Vrábeľ, J.
Nárok na mzdové zvýhodnenie za prácu nadčas a vo sviatok. Príklad - tri variabilné riešenia a položky, ktoré prislúchajú za prácu nadčas a vo sviatok.