Problémy vznikajúce pri kompenzácii cestovného zo sociálneho fondu
Posúdenie možnosti kompenzácie cestovného zo sociálneho fondu podľa zákona č.152/1994 Z.z. o sociálnom fonde a dane z príjmov č.286/1992 Zb. Tvorba sociálneho fondu na úhradu výdavkov na dopravu do zamestnania.