Malé podniky vytvářejí nejvíce nových pracovních míst
V priemyselne vyspelých ekonomikách malé a stredné podniky ovplyvňujú rast zamestnanosti. Prednosti a nedostatky nárastu týchto podnikov. Služby pre malé a stredné podniky.