Průzkum podnikového trhu práce jako nástroj personálního řízení. 1 - Koubek, Josef
Podnikový trh práce a jeho význam. Spádové územie podniku a jeho vymedzenie. Zóny spádového územia. Retrospektívne vymedzenie spádového územia. Vymedzenie spádového územia podniku a jeho zón podľa údajov podnikovej evidencie pracovníkov a údajov sčítania ľudu.