Výhody zamestnávania zdravotne postihnutých pracovníkov pre podnikateľov - Trúchly, Karol
Pojem pracovník so zmenenou pracovnou schopnosťou. Daňové úľavy pre zamestnávateľov pracovníkov so ZPS. Nižšie platby poistného a príspevku do Fondu zamestnanosti. Štátny príspevok na zriadenie chránených dielní a pracovísk a na zaškolenie.