Jaká regionální politika? - Adamčík, S.
Problematika a diskusie o kompetenciách, zásadách a cieľoch regionálnej politiky vlády ČR a nových územných celkov. Ciele regionálnej politiky. Dva prístupy k poňatiu regionálnej hospodárskej politiky. Úloha vlády v regionálnej politike. Problematika formovania regiónov. Regionálna politika v ČR.