K některým aktuálním tendencím bytové výstavby v Rakousku - Mayerová, V.
Problematika bytovej politiky a bývania v Rakúsku. Extenzívne osídľovanie krajiny. Zvyšovanie počtov domov a bytov. Vývoj obyvateľstva a domácností a bytová výstavba. Nárast obytnej plochy a zvyšovanie kvality bývania. Problém druhého bývania. Nadregionálne územné plánovanie.