K některým otázkám státní politiky bydlení - Wagner, J.
Vytváranie trhu s bytmi - štát prestáva plniť úlohu investora bytovej výstavby. Proces prechodu k fungujúcemu trhu s bytmi. Nástroje politiky bývania. Štátna podpora stavebného sporenia. Podpora hypotekárneho úverovania. Motivácia súkromného kapitálu na zapojenie sa do bytovej výstavby.