Slovenská bytová kríza - ako kde a pre koho - Dolnák, M.
Nedostatok bytov a peňazí na ich výstavbu na Slovensku po r. 1989. Nezamestnanosť a bytová výstavba. Vlastný byt alebo dom ako motivácia pri migrácii obyvateľov.