Transformácia bytových družstiev. 2 - Višváder, P.
Beseda o legislatíve, ktorá upravuje prevod bytov a postavenie družstiev. Dôsledky predlžovania procesu transformácie a zneužívanie situácie bytovými družstvami a nájomníkmi.