Pohľad na svetové družstevníctvo - Šúbertová, Elena
Podstata družstevníctva a zakladanie prvých družstiev v Európe v polovici 19. stor. Ciele družstevných podnikov - zabezpečovanie hospodárskych, sociálnych a iných potrieb členov družstva. Družstevné princípy a hodnoty.