Úspešné podnikanie - Szarková, Miroslava, 1951-
Recenzia publikácie: Šúbertová, Elena: Úspešné podnikanie (Bratislava, Kartprint 1995. 125 s.), ktorá sa zaoberá družstevníctvom doma i v zahraničí. Publikácia je rozdelená do štyroch častí: základné poznatky o družstevníctve vo svete aj u nás, charakteristika družstevníctva v zahraničí, vývoj a podmienky rozvoja družstevníctva na Slovensku, analýza jednotlivých foriem družstevníctva na Slovensku.