Odborný seminár na Katedre verejných financií - Beličková, Kornélia, 1966-
Dňa 4.12.1995 sa na Národohospodárskej fakulte EU v Bratislave konal odborný seminár grantového projektu na tému "Možnosti strednodobého prognózovania fiškálnej politiky SR" a "Zásahy štátu do ekonomiky SR prostredníctvom finančných nástrojov". Na seminári vystúpili jednotliví riešitelia: Beňová, E., Petrenka, J., Trnovský, J., Čorbaiová, E., Schultzuová, A., Neubauerová, E., Borodovčák, M., Háčik, V., Lipták, J., Romančíková, E., Sivák, R.