Olympijský sponzoring - Hojová-Kasardová, K.
Sponzoring olympijských hier v Atlante 1996. Delenie sponzorov. Prezentácia spoločnosti. Hlavní sponzori: agentúra Alex, IBM a Slovakofarma. Slovenský paraolympijský výbor (SPV). Mediálna kampaň SPV.