Plnenie štátneho rozpočtu SR za prvý štvrťrok 1996. 3 - Višváder, P.
Podrobný pohľad na plnenie štátneho rozpočtu Slovenskej republiky za prvý štvrťrok 1996 na základe materiálu, ktorý na začiatku júla 1996 prerokovala a schválila vláda SR.