Vývoj príjmov a výdavkov štátneho rozpočtu SR Príloha Hospodárskych novín
Vývoj štátneho rozpočtu SR za prvé tri mesiace r. 1996. Monitor ukazovateľov hospodárskeho vývoja SR. Vývoj maloobchodného predaja v SR.