Brigády detí a dane rodičov - Piršelová, Dagmar
Výklad ustanovení zákona č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov, ktoré sa týkajú uplatňovania vyživovaných osôb na daňové účely, keď pracujú alebo skončili štúdium.