Bude radikální daňová reforma ve Spojených státech? - Adam, J.
Stratégia republikánskej strany USA v oblasti rekonštrukcie ekonomického systému (daňové reformy, sociálne systémy). Daňová politika USA. Proporcionálna príjmová daň. Konkrétne návrhy na príjmovú daň. Vyhliadky na daňovú reformu v USA.