Budúcnosť daní a ciel na Slovensku - Šimková, E.
Úlohy daňovej politiky: zníženie daňového zaťaženia, spravodlivejšie rozloženie daní, zladenie sústavy so systémom Európskej únie. Budúcnosť daňovej politiky. Posilnenie nepriamych daní. Zdokonalenie správy daní. Úlohy colníctva.