Minister financií mal pravdu... - Kardoš, Štefan
Upozornenie na časť týkajúcu sa oslobodenia od dane v novele zákona o daniach z príjmov (č. 126/1996 Z.z.). Pochybnosti o potrebe prijatia novely. Jej praktické uplatnenie pri účtovaní.