Preddavok na daň z príjmov fyzických osôb na rok 1996 Daňové A B C - Piršelová, Dagmar
Povinnosť daňovníka platiť preddavky. Spôsob výpočtu daňovej povinnosti. Určenie preddavku, ak dosiahol 50 a menej perc. z celkového základu dane. Príklady. Fyzické osoby, ktoré nie sú povinné platiť daň z príjmov fyzických osôb.