Spoločníci spoločností s ručením obmedzeným a daň z príjmov Daňové A B C - Piršelová, Dagmar
Pojmy príjmu spoločníka zo závislej činnosti. Zdanenie príjmu spoločníka s.r.o. ako zamestnanca. Zdanenie príjmu spoločnosti. Preddavkové zdaňovanie príjmov spoločníka s.r.o. zo závislej činnosti. Zdaňovanie osobitnou sadzbou dane. Príjmy spoločníka s.r.o. z kapitálového majetku. Príjmy, ktoré spoločník poberá od obchodnej spoločnosti ako živnostník.