Teoretické a praktické otázky měření incidence daní ze spotřeby - Kubátová, Květa
Teoretické problémy merania skutočného daňového bremena dopadajúceho na jednotlivých poplatníkov alebo ich domácnosti. Teória presunu a dopadu daní. Meranie daňovej progresivity. Incidenčné predpoklady. Prehľad modelov a výsledkov merania incidencie daní z predaja a zo spotreby.