Transferové oceňovanie a medzinárodné zdaňovanie - Adame, Ľubica
Daňové dosahy v dôsledku transferu tovaru a služieb medzi závislými podnikmi. Metóda porovnávania nekontrolovaných cien. Metóda náklady plus. Riešenie problematiky z hľadiska medzinárodného zdaňovania.