Ukracujú štátny rozpočet... - Burák, Emil
Problémy, na ktoré by sa nemalo zabudnúť pri príprave rozsiahlej novelizácie daňových zákonov v SR k 1. 1. 1997. Nedostatočná prepracovanosť zákonov a nesúlad daňových úradov pri kvalifikovaní daňových výdavkov. Neexistencia daňových súdov. Diskutabilné garancie daňových poradcov. Dôležitosť vstupných informácií.