Verejná obchodná spoločnosť a dane z príjmov - Fekete, Imrich
Verejnoobchodná spoločnosť ako subjekt obchodného práva. Platenie dane z príjmu v.o.s. Spôsob zdanenia príjmov spoločníkov v.o.s. Podiel na zisku v.o.s. Výpočet základu dane vo v.o.s. Výpočet podielu spoločníka na zisku v.o.s. Príjem spoločníka v.o.s. - nerezidenta. Zdanenie úroku z hodnoty splateného členského vkladu. Zdanenie príjmu spoločníka za prácu vykonanú pre v.o.s. Zdanenie ďalších príjmov spoločníka v.o.s.